opstap.nl


Foto's Kazachstan

Dan zijn daar toch de foto's van Kazachstan. Na eerst besloten te hebben niet door Kazachstan te gaan in verband met een krap visum, begon het toch te kriebelen bij mijn baasjes en mij.
In eerst instantie zeg je "ach, we komen vast weer eens in Kazachstan". Daarna denk je... maarja, ik wil ook nog naar zo ontzettend veel andere landen. Nu zijn we in de buurt, hebben mijn baasjes een visum en de tijd! Dus toen was de knoop snel doorgehakt: WE GAAN NAAR KAZACHSTAN!

Op weg naar Omsk op de M51 zagen we dat deze snelweg recht door Kazachstan gaat en vervolgens weer recht door Rusland in. We besloten deze weg te volgen en van de M51 af te slaan en richting Astana te gaan rijden. We hebben van mensen gehoord dat dit een bizarre stad in zo'n groot uitgestrekt land is... een beetje het Las Vegas van Kazachstan... nou dat moeten wij maar eens zien.

De visums van mijn baasjes lopen tot en met 14 augustus dus voor die tijd zorgen we dat we weer bij Semey de grens over gaan, Rusland in.
De groep heeft 13/14 augustus afgesproken bij de grens van Mongolië. Daar wacht de gids Eddy op ons zodat we onze eigelijke doel land MONGOLIË kunnen gaan bekijken.
Geniet eerst hieronder van de foto's van het schitterende Kazachstan!

 • Dag 16 [Kazachstan]

  Dinsdag 07 augustus 2012 5500Km van mijn mandje

  Dag 17 [Kazachstan]

  Woensdag 08 augustus 2012 __km van mijn mandje

  Dag 18 [Kazachstan]

  Donderdag 09 augustus 2012 __km van mijn mandje

  Dag 19 [Kazachstan/Rusland]

  Vrijdag 10 augustus 2012 __km van mijn mandje