opstap.nl


Foto's Oekraïne

Wij zijn nog geen van allen eens eerder in Oekraïne geweest dus weten niet zo goed wat ons te wachten staat. De spanning rond de grens viel reuze mee, vrouwtje en baasje waren rustig dus hield ik me ook maar rustig. De beambtes vonden me volgens mij wel lief, maar deden toch geen moeite mij een pootje te schudden.

Bij het motel/ de ontmoetingsplek zijn nog twee honden, maar iets minder knuffelbaar als ik ben. Ik zie Lukka na lange tijd, maar spelen is er in deze warmte niet zo bij...ik heb de pijp leeg. Wandelen doen mensen hier nauwelijks want honden lopen los als werkers met een functie.

Ik kijk mijn oogjes uit, want langs de wegen staan koeien aan kettingen en paarden aan lijntjes. Ook zag mijn vrouwtje langs de kant van de weg een puppy snuffelen helemaal alleen... ik zou er niet aan moeten denken om met 8 weken alleen langs de snelweg te lopen. Hopelijk maakt hij het goed!


Kijk hieronder voor de foto's in Oekraïne. Vrouwtje en baasje hebben hun best gedaan om wat mee foto's te maken dan in Polen! • Dag 5 [Oekraïne]
  Vrijdag 27 juli 2012 __km van mijn mand
  Dag 6 [Oekraïne]
  Zaterdag 28 juli 2012 __km van mijn mand


  Dag 7 [Oekraïne]
  Zondag 29 juli 2012 __km van mijn mand


   

Dag 4 [grens Polen & Oekraïne]
Donderdag 26 juli 2012 __km van mijn mand